Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Coaching

 

Hoe werkt coaching

Het startpunt van mijn coaching is de gratis intake, die fysiek of online of telefonisch plaatsvindt. Het doel van de intake is om samen met jou te bespreken wat nodig is, zodat onze coaching jou het beste resultaat gaat opleveren. Afhankelijk van de coachvraag, kunnen we aandacht besteden aan de volgende onderdelen:

  • negatieve emoties uit het verleden,
  • beperkende overtuigingen uit het verleden en
  • het stellen van een SMARTI-doel.

Ook kan ik je helpen met je zelfwaardering (‘self-esteem’), besteed ik aandacht aan dankbaarheid en aan het vergeven. Uit verschillende onderzoeken en uit ervaring is namelijk gebleken dat dankbaarheid en het vergeven (van anderen en/of van jezelf) cruciaal zijn, wanneer het gaat om geluk en gezondheid.

Losse Sessie Volwassene (ca 1 uur)

“Bij De Onderwijs en Groei Coach bestaat de mogelijkheid om een losse coaching sessie te volgen. Na een uitvoerige intake, waarin het doel voor de coaching samen met jou wordt bepaald, vindt de coaching sessie fysiek of online plaats, afhankelijk van je voorkeur.”

investering €85,-

Contact opnemen

Coachingstraject (4 sessies)

“Bij De Onderwijs en Groei Coach bestaat de mogelijkheid om een coaching traject bestaande uit 4 sessies te volgen. Na een uitvoerige intake, waarin het doel voor de coaching samen met jou wordt bepaald, vinden de 4 coaching sessies fysiek of online plaats Na elke sessie bespreken we met jou de volgende stap(pen).”

investering €300,-

Contact opnemen

Losse sessie kind (ca 1 uur)

“Bij De Onderwijs en Groei Coach bestaat de mogelijkheid om een losse coaching sessie te volgen voor kinderen /  jongeren. Na een uitvoerige intake, waarin het doel voor de coaching samen met jou en met de ouder/verzorger wordt bepaald, vindt de coaching sessie fysiek of online plaats, afhankelijk van je voorkeur.”

investering €80,-

Contact opnemen

Mijn diensten (coaching en/of workshop) vinden plaats bij mij thuis of bij de klant of in een andere ruimte. In het laatste geval worden de huurkosten in rekening gebracht en dat wordt altijd afgestemd met de klant. Wanneer ik naar de klant rijd, dan bedraagt de kilometervergoeding 0,23 €.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren