Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over mij

Mijn naam is Abdel Ittidar en oprichter van “De Onderwijs en Groei Coach”.

Ik ben Abdel Ittidar. Ik ben getrouwd en ik ben vader van 3 geweldige kinderen, namelijk 2 meisjes en een jongen. Verder werk ik met veel enthousiasme als docent Duits op het Regius College te Schagen.

Na een verblijf in Duitsland, waar ik gestudeerd en gewerkt heb, kwam ik einde 2010 naar Nederland, om me aan te sluiten bij mijn vrouw en dochter. Op dat moment kon ik nog niet zwemmen (wat levensbelangrijk kan zijn!) en had ik ook geen (Hbo)-diploma. Daarom volgde ik twee lerarenopleidingen (Frans en Duits) bij 2 hogescholen. Het leren daarbij ging op sommige vlakken (heel erg) langzaam. Ik heb namelijk een gezin, ik was boven de 33 jaar en ik had te maken met een nieuwe taal en nieuwe cultuur. Dit weerhield me niet om hier verandering in te brengen, door op zoek te gaan naar nieuwe methoden om beter te leren. Ik heb een boek over NLP (Neuro linguïstisch Programmeren ) gelezen, dat mij nieuwsgierig maakte. Dat is de reden waarom ik een NLP opleiding bij NLP Academie gevolgd heb. Tijdens en na deze NLP opleiding heb ik (op latere leeftijd) twee angsten overwonnen, namelijk zwemangst en de angst voor het spreken voor groepen mensen. Verder nam ik deel aan zwemlessen bij het plaatselijke zwembad en leerde ik het zwemmen in vrij korte tijd. Dat was voor mij het begin van een serie successen, want daarna slaagde ik erin om 2 HBO lerarenopleidingen in korte tijd af te ronden.

Deze persoonlijke successen hebben mij gemotiveerd om de opleiding “NLP Master Coach” bij hetzelfde instituut met veel nieuwsgierigheid en enthousiasme te volgen en af te ronden. Daarbij ontdekte ik dat ik beschik over zoveel talenten om mensen effectief te coachen naar betere resultaten. En nadat ik mezelf heb geholpen om mijn doelen te bereiken, heb ik andere mensen in mijn omgeving effectief geholpen. Leren om zich  beter te voelen, om beter te communiceren of om betere leerresultaten te behalen, waren voorbeelden van doelen van mensen die ik succesvol heb gecoacht. Velen van hen hebben mij aangeraden om dit te delen met anderen. Daarom heb ik “De Onderwijs en Groei Coach” in het leven geroepen.

Opleidingen en certificaten

  • Lerarenopleiding Frans aan de hogeschool van Amsterdam.
  • Lerarenopleiding Duits aan de hogeschool Inholland.
  • Internationaal gecertificeerd Master Hypnotherapeut (ABH).
  • Internationaal gecertificeerd NLP Master Practitioner (Neuro Linguïstisch Programmeren).
  • Gecertificeerd Tijdlijn Therapie Master Practitioner.
  • Unleash The Power Within (2017 en 2020).
  • The A-Factor, Law of Attraction (2018, 2019 en 2020).
  • Neuroencoding specialist 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren